Facials

Goede verzorging vormt de basis van een mooie en gezonde huid. De dagelijkse verzorging die thuis wordt uitgevoerd is meestal niet genoeg voor een optimale huidconditie. Een professionele gezichtsbehandeling zorgt voor een ware skinboost.

Lees meer »

Gel polish voeten + pedicure

Handen en voeten zijn belangrijk. Bij een verzorgd uiterlijk horen onder meer verzorgde voeten. Daarom is een manicure of pedicure geen overbodige luxe. Een manicure of pedicure bestaat uit twee onderdelen: het verzorgen van jouw voeten en verzorgen en stylen van jouw nagels. Denk hierbij aan, het vijlen en lakken van jouw nagels, nagelriem verzorging eelt verwijderen en een voedende voetcrème. 

Lees meer »

Brow lamination

Brow lamination is ideaal voor iedereen die graag volle, perfect gestylde wenkbrauwen zonder dagelijks gedoe en zonder permanente make-up. De eigenwijze haren worden netjes in vorm gebracht waardoor je mooie, volle en verzorgde wenkbrauwen krijgt. Het is alsof je wenkbrauwen een natuurlijke lift krijgen, waardoor je gezicht meteen meer uitstraling krijgt.

Lees meer »

Lash volume lifting

Wimperlifting  is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash Lift techniek worden de wimpers omhoog gelift, om een  sprekende blik te krijgen.

Lees meer »

BIAB nails

BIAB is een afkorting voor Builder In A Bottle. Dit is een verstevigende builder gel die ervoor zorgt dat de nagels sterk, flexibel en gezond worden. BIAB is een gel die in feite al een base en primer bevat. Ook is BIAB niet schadelijk voor de natuurlijke nagels, omdat de gel eraf te soaken is. BIAB nails zijn hierdoor populair en geschikt voor iedereen.

Lees meer »